AcasăNewsAfaceristul disparut la Arad a fost ucis si ascuns in padure (VIDEO)

Afaceristul disparut la Arad a fost ucis si ascuns in padure (VIDEO)

Un barbat a fost retinut sub acuzatia de omor in cazul omului de afaceri Abel Apostol, care fusese dat disparut in urma cu cateva zile. Dupa ce a ascuns cadavrul intr-un loc izolat din Padurea Vladimirescu, suspectul a incendiat masina cu care l-a transportat.

Adrian Buleu este cercetat pentru infractiunea de omor.  In seara zilei de 1 mai, barbatul l-a agresat pe afacerist in incinta unui local. Dupa aceea l-a lovit pana ce l-a lasat fara suflare. Ulterior, i-a ascuns cadavrul intr-o padure. Pana acum, Adrian Buleu nu a vrut sa dea informatii legate de tragedia pe care a pus-o la cap. Cei de la Parchet nu au anuntat daca corpul neinsufletit a fost gasit, arata Antena 3.

Ramane de vazut daca autoritatile vor cere arestarea barbatului care ar fi pus la cale moartea afaceristului.

Aradeanul Abel Apostol este cautat de catre familie, de pe data de 3 mai. Fiul sau sustinea ca tatal fusese amenintat de un partener de afaceri de-al sau. In urma cu cateva zile, familia spunea ca omul a fost vazut ultima data in incinta bazei sportive pe care o detinea, arata Antena 3.

Rudele erau convinse ca barbatul a fost doar rapit si ofereau, celui care il va gasi, o recompensa de 5.000 de euro.

Informatiile de ultima ora arata ca omorul s-a petrecut astfel: Abel a fost lovit de ctre Adrian Buleu, chiar in interiorul localului, pana si-a pierdut cunostinta. Apoi, l-a tarat si l-a scos afara printr-o fereastra. L-a transportat cu o masina pana in padure, unde l-a ucis si a incendiat autoturismul care, ulterior, se pare ca a fost impins in apa.  De asemenea, doi martori spun ca, in calitate de angajati ai clubului, au fost pusi de Adrian Buleu (foto) sa curete urmele de sange pentru ca nimeni sa nu intre la banuieli. Acestea din urma au fost acoperite cu bucati de gresie pe care anchetatorii le-au depistat, ulterior, cu un aparat special, arata Arq.ro.

Presa locala arata ca barbatul s-a opus retinerii, devenind extrem de violent. A fost imobilizat si luat cu forta de politisti. Cei de la newsar.ro au facut publica imaginea cu suspectul.

Pentru mai multe informatii, puteti urmari video-ul de mai jos, in care asociata victimei a facut cateva destanuiri.

[youtube]oiD3maOB2YE#![/youtube]

 

author avatar
Anca Murgoci
1.397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger