Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Afaceristii romani, jalba la Trump pentru ridicarea vizelor

Afaceristii romani, jalba la Trump pentru ridicarea vizelor

Autor:

Un grup de oameni de afaceri romani ai organizatiei Romanian-American Business Council (RABC), cu sediul central la New York, lanseaza o petitie online pentru ridicarea vizei de intrare pe teritoriul SUA de care au nevoie in prezent cetatenii romani.

 

 

vize romania Afaceristii romani, jalba la Trump pentru ridicarea vizelor

Parteneriatul romano-american ar trebui sa insemne nu doar o colaborare pe plan militar, ci si acceptarea tarii noastre in Programul Visa Waiver

“Speram ca pana pe 20 mai, cand vom organiza Festivalul Romanesc de pe celebrul Bulevard Broadway din New York, sa adunam peste un milion de semnaturi, care credem ca nu vor fi ignorate de Congresul American”, a declarat Stefan Minovici, presedintele fondator RABC New York. Petitia a fost lansata cu prilejul inaugurarii filialei RABC Romania, organizatie care va fi condusa de Marius Pandel, administratorul touroperatorului Christian Tour. In acest moment, Romania are o rata de refuz a vizelor pentru SUA de peste zece procente, iar conditia principala pentru ca o tara sa scape de vize este ca in ultimul an cel mult 3% din solicitarile de viza sa fi fost refuzate. Petitia poate fi semnata pe site-ul rabcus.org/visa-waiver.html. Consiliul de Afaceri Romano-American  sprijina Programul Visa Waiver pentru Romania, care urmareste eliminarea vizelor pentru cetatenii romani, cu ajutorul Senatului si al Comitetelor Judiciare, care vor sustine reformele VWP in cadrul Congresului Statelor Unite. Aceste reforme au scopul ca Romania sa se alature celorlalte 37 de tari care fac deja parte din Programul Visa Waiver si vor deschide noi premise de dezvoltare bilaterala intre SUA si Romania.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!