AcasăNewsAfacerist disparut la Arad. Familia ofera recompensa pentru informatii care sa duca...

Afacerist disparut la Arad. Familia ofera recompensa pentru informatii care sa duca la gasirea sa

Abel Apostol, afaceristul cautat cu disperare de familie si prieteni

Familia si apropiatii unui om de afaceri aradean sunt disperati. De aproape o saptamana il cauta pe afaceristul Abel Apostol, care a disparut fara urma, pe 1 mai. Rudele ofera recompensa 5.000 de euro pentru informatii care sa duca la gasirea  barbatului.

Abel Apostol, afaceristul cautat cu disperare de familie si prieteni

Oamenii se tem de ce e mai rau. Exclud categoric varianta unei sinucideri, asa ca se gandesc ca afaceristul ar fi fost rapit sau chiar ucis. Au anuntat disparitia barbatului la politie la o zi dupa ce anu au mai stiut nimic de el. Scafandrii au cautat in doua randuri trupul lui Apostol in apele raului Mures – duminica si luni, a doua zi de Pasti. Insa nici urma de afacerist.

Familia a decis sa ofere o recompensa de 5.000 de euro celui sau celor care ofera date care sa-i ajute sa-l gaseasca pe Abel Apostol, potrivit aradon.ro. Cei care au date legate de disparitia aradeanului pot folosi adresa de mail- peurmeleluiabel@gmail.com.

Abel Apostol  este unul dintre asociatii unui cunoscut complex din Arad, situat pe malul Muresului, ansamblu care are, printre altele, un restaurant, un teren de tenis si unul de fotbal.

335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger