AcasăNewsAfacerea Adamescu: bataie pe mortul cu bani!

Afacerea Adamescu: bataie pe mortul cu bani!

Nici nu s-a racit bine corpul raposatului Dan Adamescu, ca razboiul pentru cele 500 de milioane de euro (la atat se estimeaza averea afaceristului defunct) a si pornit in tromba. Carmen Adamescu, care ceruse in urma cu doi ani divortul si revenirea la numele de Palade,  a primit corpul neinsufletit, De cealata parte, sotia lui Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, plange in direct pe la toate televiziunile de stiri acuzand-o pe soacra vitrega de toate relele.

N-a fost televiziune de stiri in care Adriana Constantinescu, nora lui dan Adamescu, si sotia lui Alexander Adamescu, sa nu se victimizeze la maximum. Era socata de indrazneala nemaivazuta a soacrei vitrege de  a cere trupul defunctului, ca nu l-a ingrijit pe afacerist, ca nu l-a vizitzat la parnaie, ca una, ca alta. Imaginea generala lasa impresia ciudata ca Adriana vedea cum i se scurg sutele de milioane printre degete sotului sau ostracizat la Londra. El nu poate veni in Romania pentru ca are mandat de arestare. De partea cealalta, adica tot de a banului, Carmen Palade, care sustine ca inca este Adamescu, a descins la IML cu sapte bodyguarzi de parca avea de infruntat intregul ISIS. Intre timp, se mai iau la suturi si avocatii celor doua parti.

Carmen Adamescu nu a reusit să redevină Palade si speră ca asta să îi poarte noroc la conturile din bancă

Dupa ce a pus mana pe corpul rapostaului, Carmen da si un comunicat din care se intelege ca „numele meu este in continuare Carmen Adamescu si, de jure, sunt vaduva defunctului Dan Adamescu, intrucat procesul de divort, extrem de mediatizat, nu a fost judecat decat in prima instanta si este in continuare pe rolul Judecatoriei sectorului 1 – Sectia Civila”. Mai mult, nu vrea sa i se spuna doamna Palade nici macar in mass-media. In esenta, cafteala, de proportii epice deja, are un singur scop, averea lui Dan Adamescu sau ce a mai ramas din ea. Aflat la Londra, Alexander Adamescu nu prea are ce face de la distanta, cel putin acum, in timp ce vaduva Carmen are o motivatie in plus: fiul sau Randi.

Adriana Constantinescu simte cum îi scapă milioanele de euro sotului său, Alexander

Pentru acesta, viata este sinonima cu distractia maxima, el osciland intre Bali, Hawai si Ibiza. Ghiciti pe ce bani? Dar, problema-cheie, gramada de euro, este inca departe de a fi rezolvata si vom avea de vazut inca destule episoade din aceasta saga a familiei Adamescu.

Ce l-a rapus pe Adamescu

Catalin Dancu, avocatul omului de afaceri Dan Adamescu, a declarat ca medicii legisti au stabilit ca decesul a fost cauzat de bronhopneumonie si insuficienta cardiorespiratorie. Trupul neinsufletit urma sa fie depus aseara la Biserica Domnita Balasa, inmormantarea fiind stabilita pentru astazi, la pranz. „S-a luat o decizie comuna, ca sa evitam orice interpretari si speculatii si de comun acord s-a consfintit si de catre familie sa fie preluat si dus acum la imbalsamare si dupa amiaza, la orele 18.00, daca lucrurile merg bine, va fi depus la Domnita Balasa. Slujba va fi maine (vineri) la ora pranzului si fosta sotie si sora domnului Adamescu au decis de comun acord sa se pregateasca impreuna toate aceste ceremonii. (…) Conform certificatului medico-legal, cauza decesului este bronhopneumonie si insuficienta cardiorespiratorie”, a declarat Dancu.

SRI, DNA, Ghita si Ponta, calare pe Adamescu

Adriana Constantinescu  a facut, printre altele, o declaratie soc: Adamescu a ramas la bulau pentru ca n-a vrut sa-i dea in gat pe Basescu si pe Udrea. Udrea zice ca asa e. In plus, de la Londra, un fost ofiter SRI a declarat sub juramant ca Dan Adamescu a fost lucrat cu ajutorul direct al SRI si al Codrutei Kovesi: „AB si CD mi-au spus ca dl. Ghita stia din decembrie 2013 despre ordinul de executare a domnului Adamescu, am inteles ca domnului Ghita i-a fost ordonat sa ajute si cu executarea doamnei Udrea.(…) Domnul Ghita a fost implicat inca de la inceput in atacul asupra lui Dan Adamescu. (…) Domnul Ghita l-a implicat si pe prietenul sau, Victor Ponta, atunci prim-ministru al Romaniei, in incercarile SRI de a-l discredita pe domnul Adamescu”. Ca sa vezi ce mica e lumea…

author avatar
Andrei Coman
630 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sunt banii cetatenilor romani . Sunt produsi de poporul roman ! Valabil pentru toti cei ce nu pot justifica averile uriase , care in occident se fac pe parcursul a mai multe generatii !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger