Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Aeronava plecata de la Bucuresti, interceptata de avioane militare!

Aeronava plecata de la Bucuresti, interceptata de avioane militare!

Autor:

Un incident cum rar ne este dat sa auzim, cel putin cand vine vorba despre o aeronava care sa fi parasit teritoriul autohton, s-a produs marti, cu un avion tip cargo ce a parcurs ruta Bucuresti-Birmingham.

 

avio 720x407 Aeronava plecata de la Bucuresti, interceptata de avioane militare!

UPDATE: Din cate se pare, ar fi fost vorba despre o aeronava inmatriculata in Ungaria, care a decolat, intr-adevar, de pe Otopeni.

—-

Din cate anunta o publicatie locala britanica, aparatul de zbor a decolat de la Otopeni candva dupa ora 1 noaptea, luni. La un moment dat, adica undeva deasupra Marii Nordului, aeronava a ajuns sa fie interceptata de avioane militare belgiene si britanice. Masura extrema ar fi fost luata ca urmare a faptului ca turnul de control ar fi pierdut contactul cu pilotii, din cate titreaza pagina electronica a Birmingham Mail.

Cum nu s-ar mai fi putut mentine comunicarea cu echipajul aflat la mansa avionului, aeronavele militare s-au ridicat de la sol, o astfel de masura implementandu-se in cazul zborurilor civile in care apar astfel de situatii dupa tragedia de la 11 septembrie.

Aceeasi sursa noteaza ca aeronava a fost escortata pana la Birmingham, unde a aterizat in conditii de siguranta. Momentan, oficialii romani nu au facut precizari pe acest subiect.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!