AcasăNewsAdriana Saftoiu, impotriva vantului din PNL

Adriana Saftoiu, impotriva vantului din PNL

Casatoriile gay nu deranjeaza ”Zen”-ul Adrianei Saftoiu

Adriana Saftoiu ii contrazice pe liberalii care, in frunte cu Gheorghe Falca, spuneau luni ca liderii PNL au decis ”in unanimitate” sa sustina modificarea Constitutiei in sensul excluderii oricarei posibilitati de legalizare a casatoriilor gay.

Casatoriile gay nu deranjeaza ”Zen”-ul Adrianei Saftoiu

”M-am abtinut la vot! Nu singura! Am fost mai multi, dar nu cei mai multi”, afirma Saftoiu. Care, spre deosebire de colegii sai liberali, lasa de altfel de inteles ca ea personal nu arunca anatema asupra casatoriilor unisex. ”Azi (luni – n.r.), am intrebat daca eu cu fiul meu suntem o familie. Si daca cumva un partid national liberal nu ar trebui sa plece, in orice judecata despre res publica, de la dezideratul ca nici o minoritate nu trebuie neglijata, doar pentru ca o majoritate se pronunta diferit (…) Nu am nici un chef sa intru acum in discutii despre cat de vesela e familia traditionala si cat de fericiti sunt copiii crescuti in familii traditionale, in care urletele pot prabusi blocuri. Ma limitez sa spun doar atat: orice voi face ca om politic va pleca de la principiul protejarii drepturilor fiecarui individ”, si-a detaliat Adriana Saftoiu propriul crez pe Facebook.

author avatar
Simona Badulescu
168 afisari

1 COMENTARIU

  1. Doamna Saftoiu cu toate ca nu sunt de acord cu dvs. cu aceste persoane, nu le-a interzis nimeni acestor categorii, dar cum toata lumea respecta intimitatea si ei sa faca la fel si nimeni nu ii va deranja. Celalalt aspect ca uni colegi liberali au votat modificari ale constitutie acestai o fac electoral doamna asa sunt invatati PNL-iti sa actioneze pompieristic, dupa alegeri uita o sa vedeti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger