Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Adrian Severin, la un pas de eliberarea conditionata

Adrian Severin, la un pas de eliberarea conditionata

Autor:

UPDATE: Judecatoria Sectorului 5 a admis cererea adresata de Severin, ceea ce inseamna ca fostul europarlamentar a facut un pas catre eliberarea conditionata. Spunem un pas in conditiile in care, nefiind definitiva aceasta decizie a instantei, fostul ministru mai are de asteptat pana a afla daca procurorii o vor contesta si, in cazul in care acest lucru se va intampla, care anume va fi hotararea definitiva a magistratilor.

 

ADRIAN SEVERIN FANE 1 350x251 Adrian Severin, la un pas de eliberarea conditionata

Fostul oficial guvernamental, aflat la momentul de fata in regim privativ de libertate, cere instantei sa fie eliberat conditionat.

Concret, avocatul lui Adrian Severin a depus o solicitare din partea clientului sau. Se invoca, printre altele, faptul ca fostul politician a executat o treime din pedeapsa decisa de magistrati. Se asteapta, in prima faza, o decizie de la Judecatoria Sectorului 5.

Acuzat de procurori de trafic de influenta, fostul europarlamentar si, totodata, ex-ministru de Externe, a primit, in noiembrie 2016, o pedeapsa de patru ani de inchisoare. Cum decizia Curtii Supreme de la acea data a fost definitiva, Severin (63 de ani) a ajuns in spatele gratiilor.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!