AcasăNewsAdrian Severin a cerut, Tudorel Toader a dat

Adrian Severin a cerut, Tudorel Toader a dat

Adrian Severin, fostul europarlamentar condamnat, in 2016, pentru mita si trafic de influenta, se da la ministrul Justitiei. Dar nici Tudorel Toader nu s-a lasat mai prejos. Acesta i-a raspuns, scurt si franc, si l-a pus ”la colt” pe fostul europarlamentar.  Intr-o postare pe contul de socializare, Severin sustine ca ministrul Justitiei nu face mare lucru pentru ministerul pe care il conduce.  

Severin s-a oprit, in opinia sa publicata pe facebook, la ideea ca ministrul nu ar avea curajul de a propune si de a pune in aplicare  mai multe proiecte care ar schimba legile Justitiei. Fostul europarlamentar spune, aruncand cuvinte dure: „Daca o problema urgenta nu este soluţionata urgent de un decident impotent, laş, tranzacţionist sau iresponsabil, inseamna ca ea nu este urgenta. Aşa ne invaţa filosoful Tudorel”, sustine fostul europarlamentar Adrian Severin. Ieri, ministrul Toader i-a tras o smetie lui Severin. Acesta i-a raspuns tot pe Facebook, scurt si la obiect.

” La cate interese are in justitie, mai nou vorbeste/ ma critica/ si un anume Severin !” Fostul europrlamentar a fost condamnat pentru mai multe infractiuni de coruptie dupa ce a fost inregistrat de cativa jurnalisti cad negocia pentru ai ziarului „The Sunday Times”, care pretindeau ca se ocupa cu actiuni de lobby. Atunci reporterii au propus mai multor membri ai Parlamentului European sa le plateasca 100.000 de euro pe an in schimbul „ajutorului” pentru adoptarea unor amendamente. Pe 16 noiembrie 2016, Adrian Severin a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie la patru ani inchisoare cu executare pentru savarşirea infracţiunilor de luare de mita şi trafic de influenţa. El a fost eliberat condiţionat la inceputul anului 2018.

author avatar
Ramona Feraru
1.230 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nenorociti asta broscoi comunist se ia de Todirasi, nenorocitu. Ptuu… de broscoi! Cine se ia de Todirasi se ia de mine!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger