AcasăNewsAdrian Sarbu a intrat in campanie electorala

Adrian Sarbu a intrat in campanie electorala

Surprinzator, Adrian Sarbu a postat, ieri, pe pagina sa de socializare un mesaj de-a dreptul electoral.

Si spune Sarbu asa: ”Gandesc liber, deci exist. Joi. Acum doi ani, ne-am luat tara inapoi din mana politrucilor. I-am dat-o lui Iohannis. Presedintele. Din lipsa de timp, a dat-o altora. Securisti, parchetari, birocrati. Sau poate n-o fi stiut ce sa faca cu ea, in scurta perioada de doi ani de cand l-am ales in functie. Ghinion! Tara orfana, popor deprimat! In decembrie e timpul sa ne luam din nou tara inapoi! Sa ne-o dam noua, sa avem mai multa grija de Ea. Cat o mai avem”. Hopaaa, nu cumva fondatorul ProTV a intrat in politichie? O vrea in Parlament, sau numai sustine pe cineva, poate chiar o anume formatiune politica? Mister. Dar un lucru e sigur, fostul mogul e suparat  pe securisti, parchetari si birocrati, dar si pe seful lor, sasul cu origini nemaculate, tacutul Iohannis. Si, cand Sarbu vrea ceva, tare m-as mira sa nu reuseasca. Hai in parlament, coane Adi, jos cu parchetarii, traiasca zidarii!

author avatar
Catalin Dumitrescu
703 afisari

2 COMENTARII

  1. De acord domnule Sirbu sa ne luam tara inapoi prin vot, nu ca in noiembrie 2015 prin proteste in strada. Prin votul nostru sa obligam partidul sau cualitia de partide care vine la guvernare sa aiba programe pt. Romania nu sa asculte dictarile si influentile altor state, care sinceri sa fim nu ne vor binele. Spuneti ca ati crezut in Iohannis , GHINION , acesta nu numai ca tace si nu face, dar nici nu-l intereseaza Romania, are alte proiecte, case, vizite, excursii si mai nou sa lase batrini fara adapost,.

  2. Ce va f..te grija de aldi sirbu? pai nu ew fost el un studioul 4 la revolutie? mogulu lu namol, a prostit populatia cu pro tv, da impozite cucu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger