AcasăNewsAdrian Sarbu a dat explicatii in dosarul "Mineriada"

Adrian Sarbu a dat explicatii in dosarul „Mineriada”

Fostul sef al postului din Pache Protopopescu a ajuns in fata procurorilor militari de la Pachetul General, care instrumenteaza dosarul in cadrul caruia se ancheteaza evenimentele din iunie 1990.

Adrian Sarbu a ajuns la Parchet cu circa 20 de minute dupa ora 9 si nu a dorit sa faca declaratii in fata presei, inainte de a sta de vorba cu anchetatorii. Fostul boss de la Pro TV are calitate de martor, procurorii considerand, foarte probabil, ca poate oferi lamuriri in privinta cauzei aflate in plina ancheta, avand in vedere postura in care se gasea la data declansarii incidentelor de acum mai bine de 26 de ani. Concret, Sarbu avea calitatea de consilier al fostului premier Petre Roman, politicianul care, la momentul producerii evenimentelor sangeroase din 1990 conducea Guvernul.

Va reamintim faptul ca dosarul in cauza a fost redeschis, anul trecut, si ca se asteapta ca o solutie in dosar sa fie data pana la sfarsitul anului, cel putin aceasta fiind estimarea Procurorului General. Dar si ca in cauza de fata au fost audiate mai multe nume conoscute din politica autohtona, prntre ele si fostul sef al statului, Ion Iliescu.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger