AcasăNewsAdrian Nastase: "Traseistii veniti de la PDL, nemultumire in USL"

Adrian Nastase: „Traseistii veniti de la PDL, nemultumire in USL”

GRIJA Adrian Nastase vrea sa protejeze USL de “tupeul” pedelistilor

Adrian Nastase spune ca in randurile partidelor care formeaza USL „exista o anumita nemultumire, nervozitate” privind membrii PDL care se inscriu in aceste formatiuni si ca ideea unor transferuri viitoare poate aparea doar „in forme cu totul de exceptie”.

Adrian Nastase a afirmat, luni, la Mizil (Prahova), intrebat daca alti membri importanti ai PDL se vor inscrie in partidele care formeaza USL, ca motiunea de cenzura pe tema UMF Targu Mures „va fi, probabil, ultimul moment” in care liderii USL vor putea evalua daca vor mai fi membri importanti ai PDL care vor trece la USL.”Avem un obiectiv foarte clar si anume inlaturarea regimului Basescu. Daca vom gasi aliati pentru acest lucru, atunci sigur ca va trebui sa luam in calcul ofertele lor”, a spus Nastase.

El a adaugat, in legatura cu subiectul transferurilor de la PDL, ca „pe de alta parte exista o anumita nemultumire, nervozitate” in partidele care formeaza USL si ca, prin rezolutiile adoptate la congresele recente, cele trei formatiuni politice au stabilit sa nu colaboreze „cu PDL ca partid, dar implicit si cu reprezentantii sai”.”In aceste conditii ideea unor transferuri viitoare nu poate sa mai apara decat in forme cu totul de exceptie”, a spus Adrian Nastase.

In ultima perioada, mai multi lideri ai PDL, in frunte cu Sorin Frunzaverde, au plecat din partid, mergand la USL. Printre demisionari se afla fostul primar al Slatinei, Darius Valcov, care era liderul PDL Olt. Acesta s-a inscris in PSD si va candida din partea USL pentru un nou mandat de primar. Marti, presedintele Consiliului Judetean Neamt, Vasile Pruteanu, prim-vicepresedinte al PDL Neamt, a anuntat ca se va inscrie in PNL si va candida din partea USL pentru un nou mandat, iar miercuri deputatul PDL de Timis Gheorghe Ciobanu si-a anuntat demisia din partid, acesta trecand la PSD.

author avatar
Ciprian Purice
199 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger