AcasăNewsAdrian Nastase nu va fi eliberat conditionat inainte de termen

Adrian Nastase nu va fi eliberat conditionat inainte de termen

Adrian Nastase a primit inca o lovitura din partea magistratilor. Judecatoria Sectorului 4 i-a respins si cea de-a doua cerere de eliberare conditionata inainte de termen.

Fostul premier Adrian Nastase nu va putea fi eliberat conditionat inainte de termen, magistratii hotarand sa-i refuze si cea de-a doua cerere formulata in aceasta privinta, potrivit Romania TV.

Nastase ceruse preschimbarea termenului acordat in cazul cererii sale de eliberare conditionata. Este a doua cerere, intrucat judecatorul de caz a respins prima solicitare facuta de fostul premier.

„Daca am introdus o noua cerere de preschimbare a termenului inseamna ca ne asteptam sa fie admisa. Legea nu interzice ca o cerere respinsa sa nu poata fi repetata. Noi am mentionat sa fie solutionata de un alt judecator decat cel care a judecat prima data.

Asteptam ca aceasta cerere sa fie solutionata de un alt judectator pentru ca e vorba de aprecierea unui om. Argumentele noastre pot conduce la un rezultat pozitiv daca altcineva ia in discutie acest lucru. Prima cerere a fost facuta rapid, imediat dupa aflarea primului termen. S-au adus argumente suplimenatre legate inclusiv de sanatatea domnului Nastase”, explica avocatul lui Nastase, Ion Cazacu, cand a depus cererea refuzata astazi, potrivit sursei citate.

author avatar
Andra Nesu
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger