AcasăNewsAdrian Nastase afla astazi daca va fi eliberat conditionat

Adrian Nastase afla astazi daca va fi eliberat conditionat

Tribunalul Ilfov judeca joi contestatia procurorilor la decizia de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase. Acesta a ajuns la Tribunal de dimineata, unde este asteptat de cei doi fii ai sai care au venit sa il sustina.

Judecatorii Tribunalului Ilfov discuta joi contestatia procurorilor privind decizia magistratilor de la Judecatoria Sectorului 4, care au admis pe 23 iulie, ca Adrian Nastase poate fi eliberat conditionat. Aceasta decizie va fi definitiva.

In urma cu o luna, magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au decis ca Adrian Nastase poate fi eliberat conditionat, decizie contestata de procurori, motiv pentru care dosarul a ajuns pe masa judecatorilor de la Tribunalul Ilfov.

Condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare, dupa contopirea pedepselor din dosarele „Zambaccian” si „Trofeul calitatii”, Adrian Nastase a executat deja o treime de pedeapsa.

Pentru zilele state in puscarie si pentru ca a „a avut un comportament foarte bun pe perioada detentiei, fara sa fie sanctionat disciplinar”, fostul premier a fost propus spre eliberare conditionata.

author avatar
Alina Costache
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger