Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Adrian Minune, audiat la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Risca opt ani de inchisoare!

Adrian Minune, audiat la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Risca opt ani de inchisoare!

Autor:

Manelistul Adrian Minune este audiat, miercuri, de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 

ADRIAN COPILU MINUNE FANE 128 Adrian Minune, audiat la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Risca opt ani de inchisoare!

Adrian Minune este personajul principal al unui dosar in care procurorii il acuza ca si-a ascuns o mare parte din avere pentru a nu plati taxe si impozite.

Totul a inceput dupa ce, in urma cu cinci ani, inspectorii Agentiei Nationale de Integritate au luat la puricat averea lui Adrian Minune, care in acea perioada era si consilier local la Stefanestii de Jos.

Inspectorii au descoperit o diferenta uriasa intre veniturile declarate si cele realizate de manelist in perioada mandatului de consilier local.

Dosarul sau a ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justitie, magistratii urmand sa decida daca Adrian Minune este vinovat sau nu. Manelistul sustine ca totul este un abuz din partea autoritatilor si ca nu intelege de ce este chemat atat de des sa dea explicatii in legatura cu dosarul respectiv.

Conform cancan.ro, daca va fi gasit vinovat, Adrian Minune risca opt ani de inchisoare si pierderea unei parti insemnate din averea sa.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!