AcasăNewsAdolescent de 17 ani din Capitala,mort dupa ce s-a impuscat accidental

Adolescent de 17 ani din Capitala,mort dupa ce s-a impuscat accidental

Un tanar de 17 ani din Bucuresti a murit, luni seara, dupa ce s-ar fi impuscat accidental cu un pistol al bunicului sau.

Potrivit surselor citate, tanarul era singur in camera atunci cand arma s-ar fi descarcat accidental. Parintii victimei au auzit un zgomot din camera fiului lor, insa nu si-au dat seama ca ar fi fost vorba despre o impuscatura si au intrat sa vada ce face tanarul abia dupa o jumatate de ora.

Medicii de la SMURD sositi de urgenta la fata locului au constatat ca tanarul incetase din viata. Se pare ca baiatul s-a impuscat accidental cu un pistol pe care bunicul sau, Ilie Dumitrescu, il detine in mod legal, potrivit unor surse din Politie, citate de realitatea.net.

Tanarul, Alexandru Dumitrescu, a fost gasit decedat intr-o locuinta aflata pe strada Capitan Aviator Gheorghevici, din sectorul 2 al Capitalei, echipajul ambulantei, sosit de urgenat la fata locului, nu a mai putut decat sa constate decesul.

In urma unui apel la 112, prin care a fost semnalat incidental, la fata locului s-a deplasat atat o echipa de politie cat si o ambulanta, potrivit aceleiasi surse.

author avatar
Alina Costache
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger