AcasăNewsAdministratorul clubului: Bamboo va fi din nou in picioare

Administratorul clubului: Bamboo va fi din nou in picioare

Multi dintre cei care obisnuiau sa mearga in Bamboo – dar nu numai -au privit cu tristete imaginile surprinse dupa stingerea valvataiei focului si pagubele imense provocate de incendiului lichidat abia luni in jurul pranzului.

Celor care s-au temut ca, o data cu flacarile care au distrus in mare parte incinta clubului exclusivist din Capitala, localul va disparea, administratorul Bamboo a fagaduit, luni, prin intermediul unei retele de socializare, faptul ca lucrurile nu vor sta deloc asa. „Multumesc tuturor pt sutele de mesaje pe care le primesc! Multumesc echipei pt tot ce au facut, pt ca si-au riscat viata ajutand alti oameni si facand cinste numelui Bamboo. Le promit, lor in primul rand, ca nu peste mult timp Bamboo va fi din nou in picioare si vom fi din nou impreuna!”, a notat Tarkan Radu pe contul sau de Facebook.

foto: Facebook/ Tarkan Radu

131 afisari

1 COMENTARIU

  1. In sfarsit,dupa aproape trei zile a fost stins incendiul de la Bamboo,dar si probele au disparut cu siguranta.Unii pot afirma ca a fost pedeapsa divina,nici eu nu-i suport pe majoritatea celor care isi fac veacul pe acolo,insa am observat unele aspecte foarte ciudate cu acest incendiu,cei care l-au implementat sunt cu adevarat specialisti de nu a ramas decat scrumul dar nici probele,filmele de pe camerele de supraveghere etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger