AcasăNewsAdjunctul Politiei Capitalei, retinut pentru luare de mita

Adjunctul Politiei Capitalei, retinut pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au decis, miercuri seara, retinerea pentru 24 de ore a lui Roberto Ababei, adjunctul Politiei Capitalei.

Ababei a fost retinut de procurori fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni precum luare de mita si trafic de influenta.

Procurorii sustin ca Roberto Ababei, in calitate de director general adjunct al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti, a primit de la doi oameni de afaceri 13.000 de euro si produse alimentare lasandu-i sa creada ca, prin functia avuta, are influenta asupra lucratorilor de politie din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice.

De banii respectivi, Ababei le-a promis afaceristilor ca va interveni pe langa functionari publici din cadrul DGPMB sa indeplineasca acte contrare indatoririlor lor de serviciu, respectiv sa efectueze anchete in mod favorabil celor doi afaceristi.

Ababei va fi prezentat, joi, magistratilor de la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger