AcasăNewsAdio masini inmatriculate in Bulgaria! Politia limiteaza la 3 luni circulatia lor...

Adio masini inmatriculate in Bulgaria! Politia limiteaza la 3 luni circulatia lor pe sosele

Masinile inmatriculata in Bulgaria ar putea circula numai 90 de zile. Este una din propunerile formulate de Politie in vederea schimbarii legislatiei rutiere.

Lucian Dinita, Seful Directiei Rutiere din Politia Romana, a declarat astazi pentru Mediafax ca masinile inmatriculate in Bulgaria ar putea circula in Romania doar 3 luni.

Dinita spune ca aceasta propunere, dar si cele anuntate saptamana trecuta de seful Politiei Romane, Liviu Popa, urmeaza sa fie promovate la nivel legislativ.

Seful Politiei Romane, Liviu Popa declara ca legislatia rutiera va suferi o serie de schimbari, inclusiv amenzile pentru cetateni vor deveni mai usturatoare, iar sistemul cu puncte va fi eliminat.

Politia intentioneaza sa limiteze circulatia masinilor inmatriculate in alte tari deoarece acestea sunt mult mai greu de identificat in trafic, iar soferii pot scapa de sanctiunile din Romania daca incalca legea. Principala problema o constituie masinile inmatrciulate in Bulgaria. Politistii se plang si de faptul ca nu pot verifica daca aceste autoturisme au toate actele in regula sau daca au asigurari si impozite platite la zi. Un sofer care conduce o masina cu numar de Bulgaria poate scapa si de plata amenzilor, mai ales a celor de radar.

1.003 afisari

2 COMENTARII

  1. bine…bine…si cum stabilesti ca acea masina circula de o zi, 3 zile, o luna pe soselele din romania…continuam cu legislatia abereanta care nu se poate aplica…ca sa evitati aceste lucruri scoateti porcariile acelea de taxe de prima inmatriculare si no sa mai aveti astfel de masini…de ce nu vreti sa umblati la cauza???

  2. ESTE INCREDIBIL CE AM VAZUT IN ACEST ARTICOL REFERITOR LA MASINIILE INSCRISE PE BG… EU NU-I POT NUMII POLITISTI PE ACEIA CARE SPUN CA SE PLANG NU POT VERIFICA DACA UN AUTOTURISM INMATRICULAT PE BULGARIA ARE SAU NU ARE ASIGURARE… POLITA DE ASIGURARE BULGARA ESTE INTRODUSA INTR-O BAZA DE DATE, MAI MULT CARTEA VERDE, ACEEA HARTIE ….. ARE ELEMENTE DE SIGURANTA , PRECUM BACNOTELE,SI MAI ARE SI UN CARTONAS CU DATA VALABILITATII….
    AM FOST OPRIT DE UN ECHIPAJ DE POLITIE MARTI LA INTRARE IN CONSTANTA, AU VERIFICAT CAM 10 MINUTE DOCUMENTELE BULGARE SI TOTUL A FOST OK, DECI SE POATE VERIFICA!!!! SA LE FIE RUSINE ACELORA CARE FAC ASEMENEA DECLARATII SAU SA-SI DEA DEMISIA DACA NU SUNT COMPETENTI SA LASE LOCUL
    ADEVARATILOR POLITISTI…
    ACEL ECHIPAJ CUM MI-AU PUTUT VERIFICA ACTELE !!!!
    PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU FIIND INVITAT LA EMISIUNEA NASUL IN URMA CU CEVA LUNI, FIIND INTREBAT DE ACEASTA PROBLEMA…. CU MASINILE INSCRISE PE BG , ACESTA SPUNAND CA NU ESTE NICI O PROBLEMA!!! CINE DORESTE ESTE LIBER SA -SI INSCRIE AUTOTURISMUL PE BULGARI, CA STATUL ROMAN NU-I POATE OFERII O TAXA MAI MICA, IAR ACUM SEFUL POLITIEI VINE CU ACEASTA LEGE…. OARE ACEST SEF AL POLITIEI ROMANE NU STIE DE ACEEA DECLARATIE PUBLICA A LUI TRAIAN BASESCU SI DE LEGILE UNIUNI EUROPENE… SAU VREA SA-SI ARATE SI EL MUSCHII….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger