AcasăNewsAdio, "Brangelina"! Pitt, prima declaratie in privinta divortului

Adio, „Brangelina”! Pitt, prima declaratie in privinta divortului

In conditiile in care fanii celor doua staruri inca lupta sa-si revina din socul primirii unei asemenea vesti, apar primele declaratii ale protagonistilor povestii de dragoste ajunse, pare-se, la un nedorit final.

Cum intentia de a cere separarea legala ii apartine actritei, despre care s-a aflat inca de marti ca a invocat deja faimoasa sintagma a „diferentelor ireconciliabile”, adesea intalnita in cazul divorturilor – mai mult sau mai putin celebre – produse dincolo de Ocean, toata lumea astepta si un punct de vedere din directia lui Brad Pitt.

Reactie care a venit, prin intermediul catorva fraze transmise publicatiei „Daily Mail”, care suna astfel: „sunt foarte intristat, dar ceea ce conteaza cel mai mult acum este binele copiilor nostri”. Din declaratia actorului nu rezulta, asadar, daca acesta e impacat sau resemnat cu decizia sotiei sale si nici daca are de gand sa o convinga sa renunte la idee.

E lesne de inteles ca atentia celor doi se concentreaza pe felul in care vor primi vestea mostenitorii lor. Se stie ca Brad si Angelina, perechea alintata de presa si de fani „Brangelina”, au trei copii biologici si tot atatia adoptati. Dar si ca, odata cu anuntul privind demararea procedurilor de divort, Jolie ar fi cerut custodia fizica micutilor, ceea ce inseamna ca ar vrea ca toti cei sase copii sa stea cu ea, fiind, insa, dispusa sa il lase pe Pitt sa ii viziteze. De altfel, s-a speculat ca tocmai acesta ar fi motivul care a generat ruptura, si anume nemultumirea actritei fata de felul in care sotul ei se descurca la capitolul educarea copiilor.

Ramane de vazut cum vor arata in continuare lucrurile in privinta finalului relatiei unuia dintre cele mai populare cupluri de la Hollywood. In cei 12 ani de relatie, doi dintre ei oficializati cu acte, presa a speculat de foarte multe ori ca Pitt si Jolie s-ar fi casatorit in secret. Pana la momentul evenimentului in sine, care sa incununeze o poveste de dragoste infiripata pe platoruile de filmare ale peliculei „Mr. si Mrs Smith”, au fost, asadar, mai multe „repetitii”. Iata insa ca, dupa ce s-au casatorit, intr-un final, povestea lor de dragoste a ajuns la un final cu totul neasteptat.

Ar mai fi de mentionat faptul ca daca, daca intentia Angelinei se oficializeaza, pentru Pitt ar fi al doilea divort, dupa cel de Jennifer Anistor, in timp ce Jolie ar fi a treia oara intr-o astfel de ipostaza.

author avatar
Cristina Stefan
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger