AcasăNewsAdina Florea spune ca e decisa: Daca ma numeste presedintele, merg la...

Adina Florea spune ca e decisa: Daca ma numeste presedintele, merg la DNA

Dupa ce a dat, vineri, interviul in fata comisiei de la Consiliul Superior al Magistraturii, asemeni celorlalti sapte aspiranti la functiile de procuror sef si, respectiv, simplu procuror in cadrul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie, procuroarea propusa de Tudorel Toader la conducerea DNA a negat cu tarie ca aceasta ultim mentionata candidatura ar fi fost o varianta de rezerva, in cazul in care nu ar primi unda verde de la Cotroceni.

In asteptarea deciziei presedintelui Iohannis in privinta numirii la sefia DNA, Florea a declarat, raspunzand unei intrebari, ca prima sa alegere ramane Directia Nationala Anticoruptie. „Sunt foarte decisa. Daca ma numeste dl presedinte, o sa merg la DNA. Nu, nu, nu e deloc o varianta de rezerva (candidatura la functia de procuror in cadrul Sectiei pentru investigarea magistratilor”, a sustinut Florea, la plecarea de la CSM.

Si in cadrul interviului de vineri procuroarea daduse de inteles ca nu vede o legatura intre candidatura pentru sefia DNA si cea pentru sectia a carei echipa e pe punctul de a se alcatui.

author avatar
Cristina Stefan
249 afisari

1 COMENTARIU

  1. Din cate am aflat se inscrisese deja la aceasta functie inainte de a fi numita candidat la sefia dna.Nu are mari sanse,mai exact zero,pentru ca nu face parte din mafia din justitie aservita mutalakului,mai clar celor din spatele lui.Numai insistentele ministrului justitiei,adica sa o numeasca si a doua oara sau sa intre in functiune hotaririle ccr privind nominalizarile ministrului,adica mutalakul sa fie obligat inca o data sa semneze nominalizarea ca asa scrie in Constotutia Coloniei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger