Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Adina Florea, propusa pentru sefia DNA

Adina Florea, propusa pentru sefia DNA

Autor:

Ministerul Justitiei a facut anuntul: Adina Florea este propusa pentru a prelua functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

 

adinaflorea 1323269475 350x233 Adina Florea, propusa pentru sefia DNAIn urma cu scurt timp, pe site-ul Ministerului Justitiei s-a anuntat ca Florea este propunerea ministrului Tudorel Toader pentru numirea in functia de procuror sef al DNA.

“In conformitate cu dispozitiile art. 54 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, urmeaza ca aceasta propunere sa fie transmisa Sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii in vederea obtinerii avizului consultativ, si ulterior, Presedintelui Romaniei, domnul Klaus IOHANNIS, pentru numirea in functie”, se mentioneaza in comunicatul postat pe site-ul Ministerului.

Amintim ca, alaturi de Florea, procuror la Parchetul Curtii de Apel Constanta, in cea de-a doua procedura de selectie a succesorului Laurei Kovesi, pe fotoliul ocupat actualemnte interimar de Anca Jurma, au fost in cursa si procurorii Sorin Armeanu, Andrei Bodean, Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea si Paula Tanase.

sursa foto: cugetliber.ro


3 comentarii to Adina Florea, propusa pentru sefia DNA

  1. Maceasa

    Sa faca curat in tara.

  2. ??????

    Fanul lui Liviu Dragnea ?

  3. ??????

    Cel de la comentariul despre curățenie ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!