AcasăNewsAdina Florea, printre candidatii pentru Sectia de investigare a magistratilor

Adina Florea, printre candidatii pentru Sectia de investigare a magistratilor

In asteptarea unei decizii de la Cotroceni, unde a fost trimisa propunerea ministrului Justitiei de numire a sa in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie, Adina Florea s-a inscris in competitia menita sa formeze echipa nou-infiintatei Sectii pentru investigare a magistratilor, cum e cunoscuta in spatiul public Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie.

Florea, asteptata din nou la CSM (sursa foto: captura video )

In cursul zilei de joi, Consiliul Superior al Magistraturii a facut publica lista aspirantilor pentru postul  de procuror-sef, respectiv procuror in functie de executie in cadrul acestei sectii. Astfel s-a aflat ca pe lista figreaza opt nume. Si ca sunt trei aspiranti pentru prima functie in cadrul acestei sectii, doi pentru ambele posturi – adica fie procuror-sef, fie procuror, si trei pentru cea de procuror. Intre acestia din urma si Adina Florea, care, conform CSM, este asteptata in cursul zilei de vineri, 19 octombrie, incepand cu ora 11, in fata comisiei la interviul ce va avea loc la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Amintim ca Florea a mai fost la interviu la CSM, referitor la prima functie la DNA, atat pe 27 septembrie, cand s-a amanat audierea, cat si pe 8 octombrie, cand a raspuns intrebarilor Sectiei pentru procurori de la CSM. Dupa aceasta procedura, Sectia in cauza a dat aviz negativ propunerii de numire a Adinei Florea la varful Directiei Nationale Anticoruptie.

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger