AcasăNewsAdelina Pestritu, o musca in cautare de lapte

Adelina Pestritu, o musca in cautare de lapte

Pestrita s-a dat in barci la Milano, fara sa ne dezvaluie sponsorul expeditiei

Fara indoiala, Adelina Pestritu este o tipa decorativa si rolul de femeie-trofeu ar trebui sa-i ajunga. Dar, ea nu si nu, trebuie sa ne plictiseasca si in alte moduri. Spre exemplu, zilele astea se crede critic de moda. Fas!

Pestrita s a dat in barci la Milano fara sa ne dezvaluie sponsorul expeditiei

In vara anului trecut, Adelina poza pentru coperta nuei reviste americane totalmente necunoscuta numita Trend Prive Magazine. Si era mandra nevoie mare, ca orice gaina care cotcodaceste dupa ce a facut un ou. Acum, nu se stie cum, pestrita i-a prostit pe americanii de la aceeasi publicatie sa ii reprezinte la Saptamana Modei de la Milano. Si iar a cotcodacit inutil si obositor.

Valeu, valeu, valeleu

Asa ca, o revista care nu mai apare pe print, dar aflata in ograda lui Adrian Sarbu, o lasa sa bata campii despre aventurile ei in moda milaneza. Care  nu exista. Tot ce a facut Adelina a fost sa alerge de la un show la altul, plangandu-se, evident, de durerea de picioare pe care i-au provocata niste tocuri de 20 de centimetri inaltime. Si gata. Nu ce-a vazut, nu, tu, pe ce s-a mers anul asta, nici macar despre tributul adus lui Gianni Versace direct acolo unde a facut istorie, pe catwalk. Deci, asa cu era de asteptat, n-a priceput nimic… Dar nu a uitat sa spuna ca s-a intersectat cu Misha Barton (de la Vogue). Asa ca niste colegi de breasla…

Fa-te utila, fato

A te crede vedeta trebuie sa fie vreo boala. Obervam ca ea se manifesta cu precadere la persoanele obisnuite sa-si plimbe trupul pe la oricare emisiuni despre nimic, oameni lipsiti de speranta vreunei cariere, vesnice brelocuri la portofelul altcuiva. Adelina nu face exceptie. Campioana la farniente, ea poate fi oricand stindardul celor ce ar face orice pentru un minut de bagare in seama. Nu ne-ar mira ca Trend Prive Magazine e vreo gazeta din multele la care platesti ca sa te publice, ca sa faca si ei un cent cinstit. Altfel, pentru colosii modei care au trecut pe la Milano, fata asta putae sa aiba legitimatie de presa si de la Arici Pogonici, tot nimeni in drum ramane. Povestea insa nu se termina aici, veti vedea, ca orice musca, Adelina cauta permanent laptele in care trebuie sa intre.

author avatar
Catalin Dumitrescu
938 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger