Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ada, fiica actorului Cornel Palade, pe scena la Vocea Romaniei (VIDEO)

Ada, fiica actorului Cornel Palade, pe scena la Vocea Romaniei (VIDEO)

Autor:

Unica fiica a actorului de comedie si-a incercat norocul la “Vocea Romaniei”, sub ochii tatalui sau, care a urmarit-o, vizibil emotionat, din culise.

 

14731293 1561837533842521 1763530108817681015 n ada 720x405 Ada, fiica actorului Cornel Palade, pe scena la Vocea Romaniei (VIDEO)Pasionata la randul ei de actorie, dar si de muzica, tanara s-a inscris la actuala editie a competitiei. Iar fanii emisiunii difuzate de Pro TV au putut-o vedea si asculta, fireste, pe A(ndra)da vineri seara, in ultima editie a auditiilor “pe nevazute”.

Piesa aleasa de fiica actorului Cornel Palade – actorul de la “Revista”, partener de scena al lui Romica Tociu – a fost “Piece of my heart”. Din pacate, insa, deci tanara s-a descurcat si parea sa fi cucerit juratii, nu doar publicul, niciunul dintre cei patru viitori “antrenori de voci” – Loredana, Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila- nu au apasat “butonul magic”, care sa le intoarca scaunele si sa-i permita Adei Palade sa ramana in concurs si sa acceada in faza urmatoare.

sursa foto: Facebook/Vocea Romaniei
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-11-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!