AcasăNewsAcuzatii privind victime civile dupa raiduriule avioanelor Suhoi

Acuzatii privind victime civile dupa raiduriule avioanelor Suhoi

Conflictul sirian s-a soldat cu 250.000 de morti si a provocat cea mai grava criza migratorie dupa cel de-al doilea razboi

Ministerul rus al Apararii i-a convocat pe atasatii militari americani, sauditi si pe cei ai NATO pentru a le cere probe cu privire la acuzatiile aduse aviatiei ruse, cu privire la moartea unor civili in urma raidurilor din Siria.

De la inceputul campaniei in Siria, opozitia tarii acuza aviatia lui Putin de atacuri impotriva civililor

”Declaratiile reprezentantilor straini si rapoartele media privind asa zisele atacuri aeriene rusesti care au atins infrastructuri civile in Siria vor fi minutios studiate”, a declarat adjunctul Apararii, Anatoli Antonov, informeaza Russia Today. In general, Ministerul Apararii informeaza unde, cand si impotriva cui se desfasoara aceste raiduri aeriene, a adaugat Antonov. ”Daca partenerii nostri au informatii suplimentare, noi le cerem de mult acest lucru”, a spus oficialul rus. ”In fiecare caz, o investigatie minutioasa va fi intocmita pentru a verifica informatii cu privire la eventuale moschei, spitale sau scoli distruse sau cu privire la civili ucisi, urmare a raidurilor rusesti. Mass-media occidentala, oficiali militari si diplomatici vor fi informati cu privire la rezultatele acestor verificari”, a mai precizat Anatoli Antonov.

author avatar
Tudor Borcea
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger