AcasăNewsAcuzatii grave in cazul unui medic si a unui administrator de la...

Acuzatii grave in cazul unui medic si a unui administrator de la pompe funebre

Un caz greu de acceptat ajunge la urechile opiniei publice ca urmare a unei actiuni a ofiterilor de politie judiciara de la Directia Generala Anticoruptie Cluj.

Cazul dateaza, asadar, din Cluj, unde deunazi au fost facuti mai multi pasi in cadrul unei anchete ce vizeaza presupuse fapte de dare si, respectiv, luare de mita. In prima faza, „a fost constatata infractiunea flagranta imediat dupa ce un administrator al unei societati comerciale cu obiect de activitate servicii funerare, i-a inmanat unui medic din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Cluj, suma de 600 lei in schimbul intermedierii legaturii cu apartinatorii unei persoane decedate”, din cate se precizeaza, miercuri, intr-un comunicat al DGA.

Ulterior, s-au facut doua perchezitii, una dintre ele vizand chiar sediul firmei cu privicina. In baza datelor obtinute in cazul de fata, procurorul de caz a dispus plasarea sub control judiciar a medicului de la Salvare, precum si a administratorului societatii de pompe funebre, dar si a unui angajat al firmei respective.

206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger