AcasăNewsAcuzatii clasate. Cum vede ministrul Toader situatia

Acuzatii clasate. Cum vede ministrul Toader situatia

Anuntul facut seara trecuta, dinspre Directia Nationala Anticoruptie, privind clasarea acuzatiilor in cazul mai multor fosti ministri, despre care in prima faza se anuntase ca erau suspecti in dosarul Microsoft, a iscat multe comentarii in spatiul public.

Iar vineri s-a aflat ca anuntul nu a trecut neobservat, dupa cum era de asteptat, nici de ministrul Justitiei, care a reactionat pe marginea situatiei comunicate recent dinspre institutia condusa de Laura Kovesi. Pe care considera ca e „o grava neglijenta manageriala privind solutionarea cauzelor intr-un termen rezonabil! Nu doar ca a fost depasit termenul rezonabil de solutionare, fiind depasit chiar si termenul de prescriptie a raspunderii penale”, din cate a declarat Tudorel Toader, ministrul Justitiei, pentru Mediafax, preluat de romaniatv.net.

Va amintim ca DNA a anuntat ca au fost clasate acuzatiile in aceasta cauza, in cazul Ecaterinei Andronescu, Adriana Ticau, Mihai Tanasescu, Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu si Serban Mihailescu, pentru ca presupusele fapte de care erau suspectati s-au prescris. In cazul lui Daniel Funeriu, s-a anuntat ca „s-a dispus solutia clasarii, in conformitate cu prevederile art. 16 alin. 1 lit. b din Codul de Procedura Penala („fapta nu este prevazuta de legea penala ori nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege”)”.

301 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ore de somn din Creierul meu Sfînt INEXISTENTE începînd cu august 2015 și pînă-n prezent. Hoți și criminali INEXISTENȚI, inclusiv Jack Spintecătorul. Poliția nu i-a găsit niciodată.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger