Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Acuzatii clasate. Cum vede ministrul Toader situatia

Acuzatii clasate. Cum vede ministrul Toader situatia

Autor:

Anuntul facut seara trecuta, dinspre Directia Nationala Anticoruptie, privind clasarea acuzatiilor in cazul mai multor fosti ministri, despre care in prima faza se anuntase ca erau suspecti in dosarul Microsoft, a iscat multe comentarii in spatiul public.

 

ministru2 350x167 Acuzatii clasate. Cum vede ministrul Toader situatiaIar vineri s-a aflat ca anuntul nu a trecut neobservat, dupa cum era de asteptat, nici de ministrul Justitiei, care a reactionat pe marginea situatiei comunicate recent dinspre institutia condusa de Laura Kovesi. Pe care considera ca e “o grava neglijenta manageriala privind solutionarea cauzelor intr-un termen rezonabil! Nu doar ca a fost depasit termenul rezonabil de solutionare, fiind depasit chiar si termenul de prescriptie a raspunderii penale”, din cate a declarat Tudorel Toader, ministrul Justitiei, pentru Mediafax, preluat de romaniatv.net.

Va amintim ca DNA a anuntat ca au fost clasate acuzatiile in aceasta cauza, in cazul Ecaterinei Andronescu, Adriana Ticau, Mihai Tanasescu, Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu si Serban Mihailescu, pentru ca presupusele fapte de care erau suspectati s-au prescris. In cazul lui Daniel Funeriu, s-a anuntat ca “s-a dispus solutia clasarii, in conformitate cu prevederile art. 16 alin. 1 lit. b din Codul de Procedura Penala („fapta nu este prevazuta de legea penala ori nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege”)”.


2 comentarii to Acuzatii clasate. Cum vede ministrul Toader situatia

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    Ore de somn din Creierul meu Sfînt INEXISTENTE începînd cu august 2015 și pînă-n prezent. Hoți și criminali INEXISTENȚI, inclusiv Jack Spintecătorul. Poliția nu i-a găsit niciodată.

  2. JUSTITIABILUL

    ALOOOOOOO,….. DNA a anuntat ca au fost clasate acuzatiile in aceasta cauza, in cazul Ecaterinei Andronescu, Adriana Ticau, Mihai Tanasescu, Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu si Serban Mihailescu, pentru ca presupusele fapte de care erau suspectati s-au prescris………. DEOARECE LA PERIOADA DE PRESCRIERE S-A LUAT IN CALCUL ASTEPTARILE PENTRU OBTINEREA UNOR AVIZE DE LA PARLAMENT SAU ALTE AUTORITATI, S-AU LUAT IN CALCUL ASTEPTATILE UNOR EXPERTIZE SI UNOR RASPUNSURI DE LA AUTORITATILE STRAINE, ETC , CARE DE FAPT SE EXCLUD DIN CALUCULUL TERMENULI DE PRESCRIPTIE……?????
    STIMATI JUDICIARISTI, JUSTITIARI, DE KKT UNDE-I DOMNIA LEGII IN RO….???
    SA SE RECUPEREZE PREJUDICIUL URGENT, IAR PUSCARIABILII POT RAMANE IN LIBERTATE SA MATURE PE UNDE AU UMBLAT CA NISTE TICALOSI, BORFASI, ETC…..,.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!