AcasăNewsAcuza un "fals grosolan". Fifor: "nu am semnat nicio scrisoare impotriva presedintelui...

Acuza un „fals grosolan”. Fifor: „nu am semnat nicio scrisoare impotriva presedintelui Dragnea”

In ciuda celor care sustin contrariul, fostul ministru al Apararii mentioneaza cu subiect si predicat ca nu si-a pus semnatura pe scrisoarea „AntiDragnea”, cum a ajuns sa fie cunoscut in spatiul public documentul aparut saptamanile trecute, prin care lui Liviu Dragnea i se cerea demisia – atat din fruntea Camerei Deputatilor, cat si a PSD-ului.

„Constat cu mahnire ca apetenta unora pentru minciuna nu are limita si foamea de putere ii face sa apeleze inclusiv la falsuri pentru a-si atinge scopurile. Ca sa fie clar pentru toata lumea: am mai spus si repet…nu am semnat nicio scrisoare impotriva presedintelui Dragnea si nu am participat la nicio intalnire secreta unde s-ar fi redactat acea scrisoare. Se publica azi un tabel in care se spune ca apare semnatura mea… este un fals grosolan, diferenta de semnatura se vede si de pe Luna. Jenanta incercare, care aminteste de altfel de practici. Cei care au ajuns atat de jos incat sa incerce sa-mi falsifice semnatura ar fi putut, macar, sa se straduiasca mai bine”, a tinut sa transmita Mihai Fifor, intr-un mesaj postat pe Facebook, in cursul acestei dupa-amieze.

Mai mult, fostul ministru al Apararii tine sa asigure public faptul ca e „un om de echipa, care crede in unitatea acestui partid si in capacitatea sa de a asigura o guvernare buna pentru romani si nu voi ceda niciunui fel de santaj sau atac”.

sursa foto: Facebook

307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger