AcasăNewsActrita Stela Popescu, ultima data la Teatrul "Constantin Tanase". Primita cu aplauze

Actrita Stela Popescu, ultima data la Teatrul „Constantin Tanase”. Primita cu aplauze

Oamenii au aplaudat-o pe artista, in momentul in care sicriul sau a fost adus in foaierul teatrului (sursa foto: capruta B1TV)

Stela Popescu se afla, vineri, pentru ultima oara la Teatrul de Revista, teatru pe scena caruia a urcat ani la rand, pana recent, si s-a bucurat de aplauzele publicului care aprecia spectacolele in care a jucat cunoscuta actrita.

Oamenii au aplaudat-o pe artista, in momentul in care sicriul sau a fost adus in foaierul teatrului (sursa foto: capruta B1TV)

E tristete mare la Revista. Cateva zeci de oameni, de diferite varste, au venit inca de la primele ore ale zilei la „Constantin Tanase”, in inima Capitalei, cu gandul la actrita Stela Popescu, artista care a parasit scena vietii la varsta de 81 de ani. Au asteptat in fata teatrului, pana cand actrita a fost adusa pentru ultima oara la Teatrul de Revista, vineri dupa-amiaza, in jurul orei trei fara un sfert.

Au vrut sa ii aduca o floare si o lumanare, ca un ultim omagiu pentru artista care sambata va fi condusa la capelul cimitirului Cernica, unde duminica va fi inmormantata. Dupa cum si-a dorit, Stela Popescu va odihni intru vecie alaturi de Mihai Maximilian, iubitul sau sot.

author avatar
Cristina Stefan
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger