Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Actrita Stela Popescu, ultima data la Teatrul “Constantin Tanase”. Primita cu aplauze

Actrita Stela Popescu, ultima data la Teatrul “Constantin Tanase”. Primita cu aplauze

Autor:

Stela Popescu se afla, vineri, pentru ultima oara la Teatrul de Revista, teatru pe scena caruia a urcat ani la rand, pana recent, si s-a bucurat de aplauzele publicului care aprecia spectacolele in care a jucat cunoscuta actrita.

 

actrita 350x154 Actrita Stela Popescu, ultima data la Teatrul Constantin Tanase. Primita cu aplauze

Oamenii au aplaudat-o pe artista, in momentul in care sicriul sau a fost adus in foaierul teatrului (sursa foto: capruta B1TV)

E tristete mare la Revista. Cateva zeci de oameni, de diferite varste, au venit inca de la primele ore ale zilei la “Constantin Tanase”, in inima Capitalei, cu gandul la actrita Stela Popescu, artista care a parasit scena vietii la varsta de 81 de ani. Au asteptat in fata teatrului, pana cand actrita a fost adusa pentru ultima oara la Teatrul de Revista, vineri dupa-amiaza, in jurul orei trei fara un sfert.

Stela Popescu Narcis Pop 22 219x300 Actrita Stela Popescu, ultima data la Teatrul Constantin Tanase. Primita cu aplauzeAu vrut sa ii aduca o floare si o lumanare, ca un ultim omagiu pentru artista care sambata va fi condusa la capelul cimitirului Cernica, unde duminica va fi inmormantata. Dupa cum si-a dorit, Stela Popescu va odihni intru vecie alaturi de Mihai Maximilian, iubitul sau sot.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!