Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Actrita Stela Popescu, condusa pe ultimul drum de o mare de oameni. Aplauze si onoruri militare

Actrita Stela Popescu, condusa pe ultimul drum de o mare de oameni. Aplauze si onoruri militare

Autor:

Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Stela Popescu. Cei mai multi au venit in curtea Manastirii Cernica si au asteptat in liniste pana s-a incheiat slujba funerara. Au fost multi oameni care au facut acelasi lucru la cimitir.

 

stela popescu 231x300 Actrita Stela Popescu, condusa pe ultimul drum de o mare de oameni. Aplauze si onoruri militareActrita care a pierit fulgerator, cu mai putin de o luna inainte de a implini 82 de ani, a fost petrecuta pe drumul fara de intoarcere de familie, apropiati, colegi – printre ei si fostul partener de cuplete, Alexandru Asinel, precum si primul sot, regizorul Dan Puican. “Stela a fost unica (…) a fost un om extraordinar”, spunea recent Alexandru Arsinel.

inmormantare 350x196 Actrita Stela Popescu, condusa pe ultimul drum de o mare de oameni. Aplauze si onoruri militarePrintre artisti si oameni simpli, la Cernica au fost prezenti si reprezentanti ai Garzii Mihai Viteazul, pentru ca Stela Popescu a fost inmormantata cu onoruri militare, avand in vedere ca anul trecut a primit, la Cotroceni, Ordinul National Steaua Romaniei in rang de cavaler.

inmormantare 2 350x208 Actrita Stela Popescu, condusa pe ultimul drum de o mare de oameni. Aplauze si onoruri militareDupa ce s-a incheiat slubjba de inmormantare, s-a plecat in procesiune de la biserica inspre locul in care Stela Popescu isi va dormi somnul de veci, langa textierul Puiu Maximilian, barbatul pe care l-a iubit enorm si i-a fost sot, pana cand a parasit aceasta lume, in urma cu aproape doua decenii.

S-au auzit aplauze pentru Stela Popescu si la cimitir. La fel cum s-a intamplat si in momentul in care artista a parasit Teatrul de Revista, duminica dimineata.

sursa foto: captura video TVR1    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!