Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Actrita Florina Cercel, lamuriri la Parchet in dosarul “Mineriadei”

Actrita Florina Cercel, lamuriri la Parchet in dosarul “Mineriadei”

Autor:

Pe langa nume cunoscute din sfera politica, audiate, ca martori, in dosarul in care se ancheteaza evenimentele sangeroase din vara anului 1990, de aceasta data in fata procurorilor a ajuns o actrita foarte apreciata.

 

actrita 720x360 Actrita Florina Cercel, lamuriri la Parchet in dosarul MineriadeiPana sa ajunga la teatru, Florina Cercel s-a oprit la Parchetul General, pentru a da declaratii, in calitate de martor, in dosarul “Mineriadei”. A stat circa o ora la audieri, iar la plecarea de la PICCJ a declarat, de aceasta data in fata jurnalistilor, ca i-a fost solicitata prezenta dupa ce un coleg de la teatru a fost lovit in timpul evenimentelor din iunie ’90.

Cercel a dat explicatii in calitate de martor, insa a tinut sa sublinieze ca nu a putut furniza prea multe detalii despre plangerea depusa de colegul sau actor Ovidiu Moldovan. “N-am vazut, n-am auzit. El a spus ca eu l-am ingrijit (…) Eu stiu ca el a fost revolutionar, dar nu-mi aduc aminte de acel moment ca l-as fi ingrijit”, a sustinut actrita Teatrului Nottara, la plecarea de la Parchet.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!