Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Actrita Debbie Reynolds a murit la o zi dupa fiica sa, Carrie Fisher

Actrita Debbie Reynolds a murit la o zi dupa fiica sa, Carrie Fisher

Autor:

Familia, cunoscutii, dar si colegii de breasla ale celor doua actrite au primit doua lovituri devastatoare, la doar o zi distanta.

 

mama actrita Actrita Debbie Reynolds a murit la o zi dupa fiica sa, Carrie FisherIn cursul zilei de marti, se afla ca actrita Carrie Fisher a pierit, la cateva zile de cand suferise un atac de acord in timp ce se afla la bordul unui avion care o aducea din Anglia in Statele Unite.

Miercuri, foarte probabil pe fondul socului mortii fetei sale, Debbie Reynolds s-a resimtit puternic, iar din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe venerabila actrita in varsta de 84 de ani. Care a plecat intr-o lume mai buna, la doar o zi dupa ce unica ei fiica pierdea lupta cu suferinta, pana la momentul de fata nefiind anuntata o cauza oficiala a decesului.

Vedeta musicalului ”Singing’ in the Rain/Cantand in ploaie”, faimoasa productie din anii ’50, in care a jucat alaturi de o alta legenda a cinematografiei americane, Gene Kelly, a fost apreciata atat pentru rolurile, cat si pentru frumusetea sa.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!