Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Actrita Carmen Stanescu va fi inmormantata la cimitirul Reinvierea

Actrita Carmen Stanescu va fi inmormantata la cimitirul Reinvierea

Autor:

Colegii actori, dar si romanii care au vazut-o jucand in filme, in cuplete de televiziune, ori s-au aflat printre spectatorii pieselor in care a jucat regretata Carmen Stanescu, pe scena Teatrului National din Capitala, au primit cu mare tristete vestea plecarii din aceasta lume a actritei.

 

20245 305950106114 7593603 n 209x300 Actrita Carmen Stanescu va fi inmormantata la cimitirul ReinviereaArtista a murit in noaptea de miercuri spre joi, la venerabila varsta de 92 de ani, dupa ce si-a dedicat o foarte mare parte din viata scenei, dar si filmului.

Echipa Teatrului “I.L. Caragiale” din Bucuresti i-a adus un omagiu aparte celei care a fost Carmen Stanescu, “una dintre cele mai mari actrite ale Teatrului Romanesc”, si sotia unui alt nume foarte cunoscut in lumea artistica autohtona: actorul Damian Crasmaru. “A jucat comedie, drama si tragedie cu aceeasi forta artistica. A innobilat cu talentul ei creatiile marilor scriitori romani: B.S. Delavrancea, Victor Eftimiu, Camil Petrescu, Horia Lovinescu si altii.  A fost o interpreta desavarsita al lui I.L.Caragiale. A jucat roluri importante in piese de Shakespeare, Moliere, Goldoni, Corneille, Bernard Shaw, Gogol, Cocteau, Jean Anouilh, Arbuzov. A facut filme, Televiziune, Radio. A fost o femeie foarte frumoasa. O profesionista desavarsita. O minunata colega”, transmit colegii de la TNB, pe site-ul institutiei.

Totodata, se anunta faptul ca regretata actrita va fi adusa pentru ultima oara la teatrul din inima Bucurestilor in cursul zilei de sambata, astfel incat publicul sa ii poata lasa o floare la capatai: “cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu o pot face Sambata 14 aprilie a.c., intre orele 10:00 – 13:00 in foayerul Salii Mari a TNB”.

Carmen Stanescu isi va dormi somnul de veci la cimitirul Reinvierea.

sursa foto: facebook.com/dnacarmenstanescu


1 Comentariu la Actrita Carmen Stanescu va fi inmormantata la cimitirul Reinvierea

  1. petronela

    Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email onouadirectie@gmail.comComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!