AcasăNewsActorul Razvan Vasilescu, operat de urgenta pe cord

Actorul Razvan Vasilescu, operat de urgenta pe cord

Sanatatea i-a jucat feste actorului Razvan Vasilescu, care a trecut printr-o experienta grea, dar din care se va recupera, cu ajutorul medicilor care l-au ingrijit si continua sa ii monitorizeze starea de sanatate.

Asadar, o veste care le-a dat mari emotii rudelor, cunoscutilor, dar si spectatorilor care au urmarit productiile ce l-au avut printre protagonisti pe Razvan Vasilescu. Cunoscutul actor a ajuns de urgenta pe mana specialistilor, pentru ca avut nevoie sa fie operat pe cord deschis, dupa ce a suferit un infarct, potrivit B1 Tv. Interventia a avut loc seara trecuta, la Urgenta-Floreasca, s-a incheiat fara probleme, si a presupus, din cate mentioneaza aceeasi sursa, ca actorului i-a fost montat un by-pass.

Artistul in varsta de 61 de ani, cunoscut atat pentru rolurile din filme precum „Balanta”, „Marfa si banii”, cat si pentru cele din „Niki Ardelean, colonel in rezerva” si „Selfie, dar si din piesele de teatru in care a jucat va mai ramane internat o perioada sub atenta supraveghere a specialistilor unitatii spitalicesti, inainte ca acestia sa se pronunte cu privire la momentul la care se va lua in calcul externarea sa.

sursa foto: cinemagia.ro

1.141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger