AcasăNewsActorul indian Salman Khan, condamnat la cinci ani de inchisoare

Actorul indian Salman Khan, condamnat la cinci ani de inchisoare

Actorul indian Salman Khan, cunoscut publicului din Romania mai ales gratie presupusei relatii pe care ar fi avut-o cu vedeta de televiziune Iulia Vantur, a fost condamnat, miercuri, la cinci ani de inchisoare cu executare.

Salman Khan a fost gasit vinovat de ucidere din culpa de catre o instanta din Mumbai. Dosarul este unul mai vechi, actorul fiind protagonistul unui accident de circulatie produs in 2002.

Atunci, Salman Khan a intrat cu masina intr-o brutarie. Cinci dintre persoanele aflate in incinta brutariei au suferit rani grave, una dintre victime pierzandu-si viata.

Salman Khan a fugit de la locul accidentului. Ulterior, anchetatorii au stabilit ca acesta conducea masina si se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Pana in ultima clipa a procesului, actorul s-a declarat nevinovat si a aruncat totul pe soferul sau, Ashok Singh.

Singh i-a tinut partea lui Salman Khan si a precizat ca accidentul s-a produs din cauza unui cauciuc care a explodat. Martori l-au vazut pe actor coborand de la volan, dar Salman Khan si soferul sau sustin ca s-a petrecut aceasta actiune pentru ca usa din dreapta era blocata.

In cele din urma, magistratii l-au condamnat pe Salman Khan la cinci ani de inchisoare cu executare, iar actorul a fost preluat de politisti si dus in arest.

author avatar
Cristi Ionita
437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger