AcasăNewsActorul gasit mort in casa, ucis pentru banii de pensie. Politia are...

Actorul gasit mort in casa, ucis pentru banii de pensie. Politia are un suspect!

La scurta vreme de la descoperirea trupului fara suflare al lui Constantin Ghenescu, oamenii legii au identificat un suspect, care a fost dus la audieri. Din primele date, actorul a fost ucis pentru banii de pensie, pe care apucase sa-si scoata de la un bancomat, in ziua in care a fost omorat.

Suspectul este de un tanar in varsta de 25 de ani, din Piatra Neamt, care fusese recent eliberat din inchisoare. Acesta a fost dus la sectia de politie, pentru a da declaratii, conform antena3.ro. Se pare ca individul l-ar fi urmarit pe Ghenescu si ar fi vazut ca a scos pensia de la bancomat, iar apoi a asteptart sa ajunga acasa, unde l-ar fi lovit mortal, pentru a-i lua suma de bani.

Actorul Constantin Ghenescu, gasit mort. Anchetatorii iau in calcul varianta unei CRIME!

Trupul fara viata al actorului Constantin Ghenescu a fost descoperit in apartamentul sau din orasul amintit. Un apropiat ingrijorat ca nu reuseste sa dea de barbatul in varsta de 69 de ani a sunat la politie, iar in momentul in care au intrat in locuinta acestuia, oamenii legii l-au gasit mort, cu urme de taieturi pe corp. Mai mult, apartamentul in care a fost descoperit Ghenescu, actor cunoscut publicului din pelicule ca „Occident” sau „Marilena de la P 7”, fusese ravasit. Prima ipoteza a anchetatorilor in acest caz a fost crima.

Sursa foto: cinemax.ro

953 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger