AcasăNewsActorul Constantin Ghenescu, gasit mort. Anchetatorii iau in calcul varianta unei CRIME!

Actorul Constantin Ghenescu, gasit mort. Anchetatorii iau in calcul varianta unei CRIME!

O noua drama loveste lumea artistica romaneasca. Actorul Constantin Ghenescu, pe care cinefilii il stiu din productii precum „Occident” sau „Marilena de la P7”, a fost gasit fara suflare, in apartamentul sau. Anchetatorii considera cazul o „moarte suspecta” si strang indicii care sa duca la elucidarea misterului din jurul decesului artistului.

Alertati de o ruda care nu mai stia nimic de cateva zile despre actorul in varsta de 69 de ani, politistii au ajuns la apartamentul in care locuia Constantin Ghenescu, in Piatra Neamt. Potrivit stirileprotv.ro, l-au gasit fara suflare, cu mai multe urme de taieturi la nivelul corpului.

Din primele indicii, oamenii legii iau in calcul varianta unei crime, dat fiind faptul ca urmele de violenta de pe trupul victimei conduc spre ipoteza ca ar fi fost injunghiat. Mai mult, lucrurile din apartamentul lui Ghenescu erau ravasite, iar usa descuiata. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili in ce conditii a murit actorul care a bucurat, cu rolurile sale, atat spectatorii atrasi de teatru, cat si pe cei amatori de filme.

Constantin Ghenescu a jucat mai multi ani pe scena teatrului din Piatra Neamt. De asemena, pe langa rolurile din „Occident” sau „Marilena de la P7”, a facut parte din distributia altor filme cunoscute, printre care „Si caii sunt verzi pe pereti”, dar si „Trenul vietii”.

Sursa foto: cinemagia.ro

1.269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger