Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Actorii turci, senzatie la premiile “GQ”

Actorii turci, senzatie la premiile “GQ”

Autor:

De curand, revista “GQ Turcia” a organizatmult asteptata gala in cadrul careia au fost premiati cei mai de succes barbati si femei din diverse domenii de activitate, care au surprins publicul cu seccesele lor pe parcursul anului 2016. Insa cele mai multe trofee au fost adjudecate de actori cunoscuti si in Romania. Grandioasa ceremonie se organizeaza in intreaga lume de 21 de ani, iar in Turcia a avut loc cea de-a cincea editie, pe Volkswagen Arena, unul dintre cele mai impunatoare stadioane din Istanbul.

 

Beren Saat  Actorii turci, senzatie la premiile “GQ”Actorul Kivanc Tatlitug, devenit celebru dupa interpretarea rolului de succes din serialul “In dragoste si in razboi”, a avut o aparitie spectaculoasa pe scena “Galei Premiilor GQ”. Acesta a acordat trofeul pentru cel mai bun actor lui Yilmaz Erdogan, un celebru actor si regizor din Turcia.

Cagatay Ulusoy  Actorii turci, senzatie la premiile “GQ”Surpriza serii a fost insa premiul pentru cel mai bun star international al anului 2016, care a fost castigat de sarmantul actor Cagatay Ulusoy (Yaman). Acesta a primit trofeul de la unul dintre cei mai buni fotografi de fashion din Turcia, Mert Alas. Mai elegant ca niciodata, Cagatay Ulusoy a atras toate privirile doamnelor prezente in public.

Kivanc Tatlitug1 Actorii turci, senzatie la premiile “GQ”O alta prezenta surprinzatoare a fost celebra actrita Beren Saat (Kosem), una dintre cele mai frumoase femei din Turcia, care a primit din partea regizorului Ozan Aciktan  trofeul pentru “Actrita anului 2016”. Tanara actrita si-a facut aparitia pe scena intr-o rochie verde, sexy, vaporoasa, cu un decolteu adanc, care ii sublinia silueta perfecta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!