AcasăNews"Actor" in propria "talharie". Dat de gol de camere ca a inscenat...

„Actor” in propria „talharie”. Dat de gol de camere ca a inscenat totul (VIDEO)

Bani in functie de vechime si studii

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-un bloc din Iasi nu doar ca au starnit amuzamentul opiniei publice, joi, cand s-au raspandit nu doar pe internet, ci si la TV, ci le-au dat si politistilor de inteles cu cine aveau de a face cu adevarat, intr-un presupus caz de talharie.

Saptamana trecuta, mai exact in noaprea de 8 spre 9 martie, oamenii legii au fost apelati de sotia tanarului din imagini. Barbatul de 34 de ani si-a sunat consoarta, anuntand-o ca in scara blocului, un necunoscut violent i-ar fi furat 1.100 de lei. Femeia n-a stat pe ganduri si a cerut ajutorul autoritatilor. Politistii sesizati au si deschis o ancheta vizand infractiunea de talharie calificata, conform IPJ Iasi.

Doar ca din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bloc – ajunse, mai nou, si in atentia opiniei publice – se vede ca tanarul se pune la pamant de unul singur, dupa ce-si scoate telefonul din buzunar. Nimeni nu mai era in preajma, deci nici vorba de vreun jaf. De altfel, politistii au anuntat si oficial ca „s-a constatat ca aspectele relatate de barbat nu sunt reale, iar acesta si-ar fi inscenat furtul si actele de violenta” si ca ancheta continua, doar ca de aceasta data politistii au schimbat raza de actiune, in sensul in care fac cercetari „sub aspectul savarsirii infractiunii de inducerea in eroare a organelor judiciare”.

Din cate se pare, omul ar fi recurs la aceasta sceneta dupa ce ar fi pierdut banii la pacanele.

276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger