AcasăNewsActiune fulger a politistilor din Olt

Actiune fulger a politistilor din Olt

Seful politiei Scornicesti a adresat un mesaj locuitorilor din Barasti, judetul Olt, dupa o actiune fulger a oamenilor legii, in urma careia au fost prinsi cinci infractori. Cetatenii sunt indemnati sa se adreseze politiei, in cazul in care au astfel de probleme, dar si sa ajute lucratorii de politie, in cazul in care au indicii ce pot sa duca la identificarea, intr-un timp cat mai scurt, a autorilor unor fapte care incalca legea.

Va prezentam, integral, mesajul adresat cetatenilor localitatii amintite:

„In noaptea de 06/07.12.2014, localitatea dumneavoastra a fost tinta unor hoti extrem de agresivi care au patruns in locuinta numitei Mariea Floarea, de 74 de ani de unde au sustras suma de 120 de lei.

Partea vatamata ne-a relatat ca 3-4 persoane au navalit efectiv in locuinta in jurul orei 22.16, fiind nevoita sa fuga din locuinta si sa strige dupa ajutor la vecinul sau, Costache Florinel.

Hotii purtau hanorace care sa le protejeze destul de bine fetele pentru a nu fi recunoscuti.

In aceeasi noapte acestia au incercat sa patrunda si in locuinta numitei Radulescu Gherghina.

Lucratorii Politiei Orasului Scornicesti impreuna cu cei din cadrul Postului de Politie al comunei Barasti, in mai putin de 48 de ore, au reusit sa identifice autorii acestor fapte deosebit de grave in persoanele numitilor: M.I.G, din comuna Cosesti, judetul Arges, I.I., din comuna Topana, judetul Olt, P.A.F, din comuna Lunca Corbului, judetul Arges, F.M.I, din comuna Stolnici, judetul Olt, M.V, din comuna Cosesti, judetul Arges.

In acest moment cei 5 infractori au fost arestati preventiv, urmand a fi judecati.

Va rugam sa aveti incredere in lucratorii Postului de Politie Barasti care vor fi sprijiniti 24 ore din 24 de politistii din Scornicesti.

Daca mai apar astfel de situatii va rugam sa ne puneti la dispozitie orice informatie care ar putea fi folosita in activitatea de cercetare a politiei si vom putem fi la fel de eficienti.

Aveti incredere in organele de politie!

0751114813 – seful Postului de Politieal comunei Barasti

0751518646- ofiterul de serviciu al Politiei Orasului Scornicesti

0751518622 -seful Politiei Orasului Scornicesti”

author avatar
eNational
422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger