AcasăNewsActiune de amploare in Capitala: Perchezitii la suspecti de contrabanda cu tigari!

Actiune de amploare in Capitala: Perchezitii la suspecti de contrabanda cu tigari!

Oamenii legii au descins, vineri, la nu mai putin de 24 de adrese din Capitala, in cadrul unei actiuni ce vizeaza combaterea contrabandei cu tigari.

Reprezentantii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB) precizeaza, intr-un comunicat, faptul ca, in ultima jumatate de an, oamenii legii au facut cercetari intr-o cauza in care existau suspiciuni ca mai multe persoane ar fi facut contrabanda cu tigari aduse din Bulgaria si Republica Moldova. Produsele pe baza de tutun ar fi fost vandute in piete din sectorul 4 al Capitalei, si in zona din apropierea acestor spatii comerciale.

Vineri, au fost facute mai multe verificari domiciliare in vederea identificarii suspectilor in acest caz, la finele acestor perchezitii, mai multe persoane urmand sa fie duse la audieri, pe baza de mandat, la sediul DGPBM.

La actiunea desfasurata sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 si care a beneficiat de suportul tehnic al SRI au participat peste 100 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger