Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Actiune de amploare a politistilor: 30 de perchezitii, inclusiv in Capitala si Ilfov

Actiune de amploare a politistilor: 30 de perchezitii, inclusiv in Capitala si Ilfov

Autor:

Oamenilor legii le revine misiunea, miercuri, sa faca nu mai putin de 30 de verificari, pe raza a cinci judete si a Capitalei. Mai mult, se vor face si 9 audieri.

 

perchez1 350x195 Actiune de amploare a politistilor: 30 de perchezitii, inclusiv in Capitala si IlfovSunt vizate atat sedii de firme, cat si locuinte ale unor persoane. Si posibile fapte de evaziune fiscala si spalare a banilor, potrivit IPJ Gorj. Perchezitiile se fac in Gorj, Mehedinti, Teleorman, Ialomita, Ilfov  si in Bucuresti.

“Din ancheta au rezultat indicii ca persoanele vizate ar fi creat un circuit fictiv prin mai multe firme de achizitii si livrari de materiale reciclabile, cauzand astfel un prejudiciu bugetului de stat de peste 9.000.000 de lei”, transmite sursa citata, intr-un comunicat.

Politistii din cadrul IPJ Gorj beneficiaza la aceasta actiune de suportul de specialitate al reprezentantilor Directiei Operatiuni Speciale. De asemenea, la perchezitii sunt prezenti si politisti din restul judetelor amintite, precum si din Capitala.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!