AcasăNewsAcordul de la Minsk, supravegheat de vraci

Acordul de la Minsk, supravegheat de vraci

Adunarea pentru acest bizar ritual, anuntat langa catedrala Sfantul Mihail, a fost data pe retelele de socializare, potrivit site-ului ucrainean Vesti.

Ce n-au reusit liderii politici promit ca vor rezolva magicienii…

”La fata locului vom lansa un apel colectiv fortelor superioare(…) Vom cere tuturor sa se trezeasca din aceasta criza sangeroasa de manie si ura. Si vom cere salvarea tuturor care sunt  implicati in acest masacru delirant. Vom continua apoi cu incarcarea amuletelor pentru soldatii si locuitorii zonei de operatiuni antiteroriste, care-i protejeaza pe oameni impotriva gloantelor, cutitelor, exploziilor”, a declarat coordonatorul acestei actiuni, Serghei Gricikin, alias ”Magicianul Sabirius”, relateaza Sputnik. Potrivit acestuia, toti participantii poseda capacitati paranormale. El a explicat ca alegerea datei acestui eveniment a fost facuta prin prisma unei ”activitati astrologice speciale”. Piata Sfantul Mihail, situata intre doua catedrale, Sfanta Sofia si Sfantul Mihail, a fost pe placul organizatorilor, fiind ”centrul spiritual, inima Kievului si a Ucrainei”. Intre timp, primaria si Biserica Ortodoxa au declarat ca nu sunt la curent cu aceasta actiune.

UE isi mentine sanctiunile impotiva Moscovei…

Tot legat de criza ucraineana, sanctiunile europene vizand Rusia vor ramane in vigoare pana la finele anului in curs, a informat ambasadorul UE al Statelor Unite, David O’Sullivan. Potrivit diplomatului, citat de Bloomberg, Consiliului European a lasat ”clar sa se inteleaga” ca regimul actual al sanctiunilor va ramane in vigoare pana la implementarea tuturor dispozitiilor continute in acordurile de la Minsk destinate sa puna capat crizei din Ucraina. Potrivit lui David O’Sullivan va fi imposibil de evaluat realizarea obiectivelor fixate in respectivele acorduri inainte de sfarsitul anului in curs. In 2014, SUA si UE au impus mai multe sanctiuni Moscovei dupa anexarea de catre Rusia a Crimeei si deteriorarea situatiei din Estul Ucrainei. Federatia Rusa a ripostat instituind embargo pentru produse alimentare de provenienta UE, Canada, Australia si Norvegia. La inceputul acestei saptamani, cancelarul Angela Merkel a declarat ca a fost imposibil de prevazut conflictul din Ucraina si ca Europa a fost obligata sa adopte sanctiuni economice pe fondul crizei, dar ca spera in continuare o relansare a cooperarii cu Moscova. Merkel a anuntat ca o decizie privind sanctiunile antirusesti va fi luata in iulie, cu ocazia unei reuniuni a Consiliului Uniunii Europene.

…Dar ramane dependenta  de resursele energetic ale Rusiei

Tarile europene incearca ”cu disperare” sa caute mijloace pentru a relaxa sanctiunile occidentale impotriva Rusiei, a declarat marti pentru Sputnik senatorul american John McCain. Potrivit acestuia, europenii nu vor face niciodata front comun cu Statele Unite in domeniul sanctiunilor, cata vreme raman dependenti de resursele energetic rusesti.

Negocieri Merkel-Putin, la Moscova, in 10 mai

Cancelarul german nu va asista la parada militara din 9 mai de la Moscova dar se va intalni a doua zi cu Vladimir Putin, cu care va avea discutii si negocieri, in cadrul unei intalniri de lucru, a declarat ieri purtatorul de cuvand al lui Merkel, Steffen Seibert. Cancelarul va depune, alaturi de Putin, o coroana la Mormantul Soldatului Necunoscut. Potrivit lui Seibert, vizita Angelei Merkel la Moscova a fost dictata de ”necesitatea de a aduce un omagiu unui numar fara precedent de victime” in cea de-a doua conflagratie mondiala.

 

author avatar
Tudor Borcea
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger