AcasăNewsAClinique și dr. Anca Plăpcianu, mega lovitură pe piața înfrumusețării

AClinique și dr. Anca Plăpcianu, mega lovitură pe piața înfrumusețării

Ziua de 8 Martie s-a dovedit cu adevărat specială pentru femeile care își doresc să arate mereu bine și care își prețuiesc tenul. AClinique, clinica dr. Anca Plăpcianu, a lansat oficial, de Ziua Femeilor, masca de aur de 24K, un tratament revoluționar în materie de frumusețe, un adevărat cadou dedicat tuturor femeilor care își doresc un ten sănătos și strălucitor. Aducerea în România a acestei măști este rezultatul colaborării de excepție dintre dr. Anca Plăpcianu cu renumitul doctor în medicină anti-aging Thiago Freire.

În cadrul unui eveniment cu totul special, de la decor până la invitați, dr. Anca Plăpcianu l-a prezentat presei pe doctorul celebrităților de la Hollywood, Thiago Freire, venit pentru prima dată în România la invitația AClinique. De altfel, trebuie să recunoaștem că această colaborare reprezintă una dintre cele mai puternice lovituri pe piața înfrumusețării din România.

AClinique deține, astfel, exclusivitatea pe masca de aur de 24K, un tratament revoluționar, cu rezultate imediate de lifting și strălucire. Această procedură este preferata vedetelor internaționale, mai ales înaintea unui eveniment important la care trebuie, pur și simplu, să radieze.

Dr. Thiago Freire și dr. Anca Plăpcianu au prezentat live jurnaliștilor și invitaților prezenți miraculoasa mască de aur de 24 K, Dana Săvuică fiind norocoasa vedetă care a încercat în premieră  acest tratament hollywoodian.

Creată de dr. Thiago Frerie, în colaborare cu renumita companie de produse inovatoare anti-îmbătrânire EMK Beverly Hills, masca de aur de 24K adusă în România de AClinique, are la bază placenta vegetală extrasă din cactusul de agave, un ingredient  identic cu placenta umană care, în combinație cu aurul, dă rezultate spectaculoase.

Concret, masca de aur de 24K este cea mai eficientă metodă non-invazivă prin care efectele wow apar imediat după aplicare, revigorând tenul din interior spre exterior, regenerează celulele, netezește ridurile fine, are efect imediat de lifting și conferă pielii strălucire instantanee.

Dana Săvuică a rămas uimită de efectele măștii de aur de 24K

author avatar
Maria Iordache
1.457 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger