Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Aceasta ar putea fi Dacia de 3.500 de euro!

Aceasta ar putea fi Dacia de 3.500 de euro!

Autor:

Modelul exista deja si se vinde binisor in India, unde se numeste Renault Kwid. Zvonurile spun ca el va fi rebrenduit sub marca Dacia ca sa vina si in Europa.

 

dacia noua 2 copy Aceasta ar putea fi Dacia de 3.500 de euro!

Dacia Kwid, mica, de oras, cu patru usi si imaginea unui SUV pitic, ar putea reitera succesul de care s.a bucurat Renault Twingo la vremea sa. Si la bani mai putini…

Si cica ar sosi anul viitor, ceea ce ar putea fi o lovitura pentru ca pretul lui Renault Kwid in India este de numai 3.500 de euro. E drept, e cam „cheala”, dar isi face treaba. Acest pret este valabil in India pentru ca acolo nu sunt luate in seama testele de impact de la Euro NCAP. Practic,  masina se vinde fara ESP, fara ABS si fara cateva sisteme de siguranta elementare. Evident, pentru cine scoate mai multi bani, alte optiuni de confort si siguranta devin imediat accesibile. Dar, ca sa patrunda pe piata europeana, Dacia Kwid ar trebui sa aiba diverse sisteme obligatorii: ESP, ABS, senzori de presiune in anvelope, 4 airbaguri si asa mai departe. dacia noua Aceasta ar putea fi Dacia de 3.500 de euro! Daciaa noua 1 Aceasta ar putea fi Dacia de 3.500 de euro!La un calcul simplu, aici ar ajunge la vreo 5.500 de euro. Ceea ce, sa fim corecti, ar fi un pret bomba tinand cont ca masinile care l-ar putea concura (Citroen C1, Peugeot 108) pe Kwid se invart lejer pe la 10.000 de euro. Altfel spus, Kwid ar putea fi mitologica Dacie de 5.000 de euro! Specialistii mai spun ca, daca va fi bine realizat, Kwid ar putea repeta succesul lui Renault Twingo. Un Kwid cu motor de 0.8 care produce 54 sau 70 cp, motor aspirat, simplu, cu 3 pistoane, economic si fiabil, cuplat la o transmisie manuala cu 5 trepte ar putea deveni masina ideala pentru mediul urban.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!