AcasăNewsAccidentul din Brasov, anchetat de procurori

Accidentul din Brasov, anchetat de procurori

Accidentul soldat cu decesul a patru pasageri aflati intr-un autocar care plecase dimineata de la Iasi, catre Arad, unde elevii aflati la bord, alaturi de doi profesori, urmau sa participe la un festival de folclor, este anchetat de procurorii brasoveni.

Ministerul Public anunta faptul ca s-a deschis un dosar de ancheta, la Parchetul de pe langa Judecatoria Fagaras, dar ca ulterior, avand in vedere ca e vorba despre o cauza complexa, s-a decis ca acest caz sa fie instrumentat de reprezentantii Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov. Astfel ca un procuror a ajuns la fata locului, pentru a coordona cercetarile pe care le desfasoara politistii si criminalistii.

Momentan, cercetarile se desfasoara in rem, semn ca nu se au in vedere persoane, iar aspectele vizate sunt ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Pana la acest moment se vehiculeaza ca numarul persoanelor ranite in accident ar fi de 27, in conditiile in care, in urma cu doar cateva zeci de minute, MAI anunta ca echipajele medicale ale Ministerului, ajunse la locul accidentului, au transportat la spitalele din Brasov 20 de victime care au avut de suferit de pe urma impactului autocarului de mici dimensiuni cu un parapet care delimiteaza sensurile de mers ale DN1, intr-o curba foarte periculoasa.

Cititi si: GRAV ACCIDENT DE AUTOCAR IN BRASOV

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger