AcasăNewsAccidentul de pe Autostrada Soarelui: 19 persoane, inca in spitale

Accidentul de pe Autostrada Soarelui: 19 persoane, inca in spitale

La patru zile de la producerea carambolului de pe Autostrada Soarelui, in urma caruia patru oameni au pierit, 19 persoane se afla in grija medicilor de la sapte spitale din Bucuresti si Calarasi.

Cele mai multe victime sunt internate in Capitala, la Elias, unde sunt ingrijiti patru pacienti cu leziuni si traumatisme suferite in accidentul de sambata dimineata. Totodata, cele mai recente informatii in aceasta privinta, venite din directia oficialilor din Ministerul Sanatatii, indica faptul ca la Floreasca, „Sf. Ioan”, „Sfantul Pantelimon” si „Bagdasar Arseni” sunt internate catre trei persoane care au avut de suferit de pe urma accidentului in care au fost implicate nu mai putin de 33 de autohevicule, doua dintre ele microbuze de pasageri. De asemenea, conform rtv.net, la Spitalul Universitar din Bucuresti mai sunt internate doua victime ale accidentului de pe Autostrada Soarelui, in timp ce la spitalul din Calarasi primeste ingrijiri o alta persoana ranita in carambolul de la kilometrul 67 al Autostrazii Soarelui.

Trebuie spus ca intr-o prima faza, fusesera internate 24 de victime ale accidentului. Dar si ca, in timp ce doctorii fac tot ce pot pentru a-i ajuta pe raniti, anchetatorii pun cap la cap datele adunate in cadrul investigatiei menite sa stabileasca exact cum s-a produs accidentul de proportii.

sursa foto: Facebook/DSU

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger