Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Accidentul de la Mina Uricani, in atentia procurorilor

Accidentul de la Mina Uricani, in atentia procurorilor

Autor:

In timp ce salvatorii il cauta pe minerul dat disparut in subteran, la Mina Uricani, dupa producerea exploziei de luni dimineata, s-a aflat ca accidentul se afla deja in atentia procurorilor.

 

22894354 508632942833175 8102724542166490899 n mina 350x263 Accidentul de la Mina Uricani, in atentia procurorilorIn prima faza, la nivelul Parchetului de pe langa Judecatoria Petrosani s-a deschis un dosar, pe fondul producerii accidentului din galeria de la Uricani, accident in care au fost implicati patru mineri. Ulterior, din cate se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Public, la mina respectiva au mers echipe de politisti, de la Inspectoratul Teritorial de Munca, dar si procurorul de caz si un procuror criminalist de la Parchetul amintit.

Va amintim ca pana la momentul de fata trei dintre cei patru mineri aflati in galeria afectata de deflagratie au fost scosi din mina, fiind dusi la spital, doi dintre ei cu arsuri pe diferite zone ale corpului.

sursa foto: Facebook/ISU Hunedoara


1 Comentariu la Accidentul de la Mina Uricani, in atentia procurorilor

  1. nnnx

    Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/34036145. Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie de tronsonul Gara De Nord Gara Progresul al magistralei 4,de tronsonul Eroi Pantelimon al magistralei 5 și de linie de tramvai modernizată pe Bulevardul Basarabia!Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!