AcasăNewsAccidentul de la Mihailesti, anchetat de procurori

Accidentul de la Mihailesti, anchetat de procurori

pompieriAlertă la Spitalul Județean Târgu Jiu! Explozie urmată de un incendiu. Există victime

Pe langa pompieri si politisti, care au intervenit pentru stingerea incendiului care a cuprins un autotren care transporta butelii si, respectiv, pentru izolarea perimetrului, pana la momentul la care s-a stabilit ca nu mai e vreun pericol pentru populatie, la locul accidentului de la Mihailesti au ajuns si procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau.

Totul dupa ce cazul a ajuns in atentia acestei institutii, in acest sens fiind deschis un dosar de ancheta. Din cate anunta Ministerul Public, se fac cercetari „sub aspectul savarsirii infracţiunilor de distrugere din culpa (…) si neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca (…)”, in acest sens doi procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau ajungand in perimetrul in care s-a produs accidentul, respectiv pe E 85, pentru a coordona cercetarile.

Primele concluzii ale verificarilor desfasurate pana la aceasta ora indica urmatoarele aspecte: camionul care transporta aproape 800 de butelii a avut o pana de cauciuc, „iar, in timp ce se depana pana, a luat foc”, din cate se mentioneaza in comunicatul procurorilor.

E important de mentionat faptul ca nu au fost victime in urma acestui eveniment rutier neprevazut. In vederea evitarii oricarui risc la adresa oamenilor, s-a inchis circulatia rutiera, iar persoanele care locuiesc in zona au fost evacuate, pe o raza de circa 500 de metri.

Ramane de vazut ce vor stabili autoritatile, in legatura cu motivele care au stat la originea producerii incendiului, urmat, dupa cum s-a vazut, de mai multe explozii necontrolate.

sursa foto: Facebook/ISU

author avatar
Cristina Stefan
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger