AcasăNewsAccidente in lant pe Autostrada Soarelui. 17 masini implicate si mai multi...

Accidente in lant pe Autostrada Soarelui. 17 masini implicate si mai multi raniti

La 11 zile de cand s-a produs carambolul de pe A 2, in care patru oameni si-au gasit sfarsitul, iar un numar semnificativ de masini au fost avariate, Autostrada Soarelui a fost impanzita din nou de masini ale SMURD-ului si ale politiei.

UPDATE: Salvatorii de la ISU au facut precizari in privinta accidentelor in lant produse pe Autostrada Soarelui, dimineata. Din cate au anuntat reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov, au fost 6 persoane care au ajuns la spital, „constiente, cu diferite traume”.

Cel dintai, inregistrat pe ambele sensuri ale kilometrului 12, in care au fost implicate 17 masini, si care a implicat 22 de evaluari medicale la fata locului, a facut ca 4 persoane sa ajunga la spitale din Bucuresti, cate doua la Pantelimon si, respectiv, Bagdasar Arseni.

Al doilea accident, cel produs la kilometrul 21, pe sensul catre mare. A fost vorba despre doua masini care s-au lovit, in urma accidentului doi oameni ajungand la unitati medicale din Bucuresti-una la Floreasca, cu ajutorul uneui elicopter, si cealalta tot la Pantelimon.

––

Au fost trei tamponari in lant, in care au fost implicate 17 masini si in urma carora 22 de persoane aflate la bordul acestor autoturisme au avut de suferit si au fost evaluati de catre personalul medical ajuns la locul accidentelor. Din primele informatii a reiesit ca trei dintre acestea au ajuns la spitale din Capitala, respectiv la Pantelimon si la Bagdasar Arseni, la momentul preluarii lor cei trei barbati fiind in stare stabila si constienti.

Unul dintre accidente a avut loc la iesirea catre centura Capitalei. „Din cauza mai multor accidente produse pe A2 Bucuresti – Constanta, circulatia a fost deviata din sensul giratoriu de pe Bulevardul Theodor Pallady, pe soseaua Libertatii (Zona Catelu), catre DN Centura Bucuresti, cu intrare pe A2 pe breteaua autostrazii”, anuntau reprezentantii Centrului Infotrafic miercuri dimineata.

Una dintre cauzele posibile luate in calcul pentru producerea acestor accidente ar fi poleiul depus, la primele ore ale zilei, pe carosabilul de pe A2, dar nu numai. Politia urmeaza sa stabileasca exact cum anume a avut loc acest val de accidente de pe autostrada ce leaga Capitala de Constanta.

Va aminteam faptul ca pe 5 noiembrie a avut loc un alt carambol pe A 2, in urma caruia au fost peste 60 de persoane ranite, dintre acestea patru pierzandu-si viata. In accidentul respectiv, produs la kilometrul 67 al autostrazii ce leaga Constanta de Bucuresti, au fost implicate 33 de autoturisme, doua dintre ele microbuze de transport persoane.

sursa foto: Facebook/trafic.info

author avatar
Cristina Stefan
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger